Myftinia Puke shtron iftare ne qytetin e Fushe Arrezit

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise organizoi shtrimin e nje iftari ne qytetin e Fushe Arrezit. Ne iftar moren pjese agjerues dhe disa femije jetim te ketij qyteti. Ne fjalen pershendetese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i ftoi myslimanet e keti qyteti qe te perjetojne edhe me shume jeten islame me aktivitete dhe adhurime te ndryshme kushtuar Allahut xh.sh. Vetem adhurimet ndaj Allahut xh.sh na bejne me te forte dhe me te dashur per njeri tjetrin tha nder te ndjera Myftiu i Pukes.

Fushe Arrez 19.06.2016

20160619_203859 20160619_204022 20160619_204039 20160619_204201 20160619_204400(0) 20160619_204418

Leave a Reply