Myftinia Puke ndihmon me ushqime disa familje ne fshatin Flet

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia u ka ardhur ne ndihme disa familjeve ne nevoj ne fshatin Flet te Pukes.

Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu Gezim Kopani dhe Anetari i Keshillit te Myftinise Ali Latifaj. Edhe me pare Myftinia Puke ne bashkepunim me Fondacionin Miresia u ka ardhur ne ndihme dhjetra familjeve ne nevoje ne rrethin e Pukes.

Date; 19.06.2016

20160619_190627 20160619_190737 20160619_190918 20160619_191036 20160619_191133 20160619_191301

 

Leave a Reply