U zhvillua ne fshatin Rrape nje takim ne kuader te muajit Ramazan

Ne kuader te muajit Ramazan Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me banoret e fshatit Rrape. Gjate ketij takimi Myftiu foli mbi vlerat dhe rendesin qe mbart muaji Ramazan. Gjate ketij takimi Myftiu foli edhe mbi vlerat dhe rendesin e nates se Kadrit.

15.06.2016

20160615_161514 20160615_161612 20160615_161645 20160615_161722 20160615_161816 20160615_162529 20160615_162726 20160615_163009

Leave a Reply