Institucionet zyrtare vizite ne Myftini me rastin e Kurban Bajramit

Me rastin e Kurban Bajramit sic eshte tradite tashme eshte vizituar nga institucionet zyrtare te rrethit te Puke. Te paret qe uruan Myftinin e Pukes ishin perfaqesuesit e Kishes Katolike te Pukes te shoqeruar nga kreun i saj Giovanni Fiocchi. Vista e radhes ishte ajo e forcave poliktike te kreve te Bashkive etj.

Mysafiret e Myftiunse u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Anetare te Keshillit te Myftinise Puke.

12.09.2016

20160912_083227 20160912_090550 20160912_092018 20160912_100350 20160912_101334

Leave a Reply