Kreu i Bashkise Puke z.Gjonaj dorzon ne Myftini Vertetimin Hipotekor te Xhamise Puke

Pas punes qe Myftinia Puke ka bere nder vite per çertifikimin e Xhamise Puke si objekt dhe token e saj dhe se fundi te stafit te Bashkise Puke nen kujdesin e kreut te Bashkise Puke u be sot dorzimi nga ana e kreut te Bashkise Puke Gjon Gjonaj te Vertetimit Hipotekor te Objektit Xhamia Puke.

Pasi i beri dorzimin e Vertetimit Hipotekore te Xhamise Puke Myftiut Gezim Kopani Kreu i Bashkise Puke z,Gjon Gjonaj theksoi faktin se prej disa muaj jemi duke punuar ne realizimin e ketij objektivi qe sot Juve si komuniteti ju jep status juridik.

Myftiu Gezim Kopani falenderoi per angazhimin e tij kreun e Bashkise Puke z.Gjonaj dhe  stafin e tij duke mos lene pa falenderuar te gjitha ato qe vite me pare kane qene shkaktar ne ndertimin e kesaj xhamie.

Nderkohe puna qe ngelet per tu realizuar eshte çertifikimi i tokes se xhamise proces i cili pritet te nis sa me shpejt nga Myftinia Puke ne bashkerendim me organet shteterore te Republikes se Shqiperise.

12.09.2016

14264912_328447860824507_4970480565166403226_n 14333002_328447927491167_8790260350794814285_n 14333850_328447900824503_5151932740113046936_n20160912_100350

Leave a Reply