Festohet Kurban Bajrami ne rrethin e Pukes

Me rastin e Kurban Bajramit qindra besimtare mysliman te rrethit Pukes i jane drejtuar xhamise per te kryer ceremonin e faljes se namazit te Kurban Bajramit.

Qe ne oret e pare lutjet,duat dhe tekbiret zbukuruan xhamit duke krijuar atmosfere te vecante dhe te gezueshme tek zemrat e cdo myslimani. Namazi dhe Hytbja e Kurban Bajramit u drejtua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nga hytbja ftoj besimtaret qe te tregohen te kujdesshem ne madherimin e Zotit te Gjithesise. Rrethi i Pukes tha Myftiu Kopani ka probleme sociale, nder to eshte konsumimi i alkolit prandaj ju ftoj qe te qendroni larg alkolit dhe veprave te ndaluara.

Me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor Myftiu Gezim Kopani uroj nxenesit per vitin e ri shkollore, dhe ne vecanti nxenesit mysliman te cilet me dijen e tyre te jene te dobishem per familjen dhe shoqerine.

Duaja permbyllse i dhe fund ceremonise se Kremtimit te Kurban Bajramit

12.09.2016

20160912_070434 20160912_070448 20160912_070543 20160912_070621 20160912_070625 20160912_070835 20160912_070946 20160912_071021 20160912_071031 20160912_071109 20160912_071532 20160912_072747

Leave a Reply