Falet Fiter Bajrami ne Puke.Myftiu fton besimtaret qe te shkembejne vizita

Qe ne oret e para te mengjesit qindra besimtare jane drejtuar xhamiave per te kryer faljen e namazit te Fiter 20160705_062628Bajramit.

Edhe kete vit Xhamia e qytetit te Pukes u mbush me besimtare per te kryer faljen e namazit te Bajramit. Ceremonia e festes ka filluar qe nga ora 04:30 per te vazhduar me faljen e namazit te Fiter Bajramit nga Myftiu i Pukes. Gjate hytbes se mbajtur nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani nder te tjera tha:

“Kjo eshte dite e vecante per te gjithe myslimanet, dhe ne menyre te vecante per ato qe agjeruan Ramazanin dhe ishin te perkushtuar ndaj adhurimeve ndaj Allahut. Allahu xh.sh na ka zgjedhur qe sot te gjithe sebashku te festojme festen e Fiter Bajramit. Kjo eshte feste gezimi dhe bashkimi. Prandaj ju ftoj qe te shkembeni vizita tek njeri tjetri pasi jeta eshte e shkurter. Keto vizita do bej qe te respektojme dhe te duam me shume njeri-tjetrin.”

Edhe gjate ketij Bajrami Myftiu reagoi ne lidhje me aktet terroriste te cilat skan asnje lidhje me fene islame the Myftiu i Pukes Gezim Kopani

05 korrik 2016

Momente nga falja e faljes se Fiter Bajramit (05.07.2016)

20160705_054200 20160705_054232 20160705_054637 20160705_055401 20160705_055514 20160705_055745 20160705_055809 20160705_060256 20160705_060324 20160705_060439 20160705_061245 20160705_061601 20160705_061621 20160705_062055 20160705_062109 20160705_062323 20160705_062440 20160705_062825 20160705_062943 20160705_063035 20160705_063427 20160705_064441 20160705_064511

Leave a Reply