Myftiu i Pukes:Aktet terroriste qe degjojme skan lidhje me islamin

20160705_062323

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate hytbes se Bajramit mbajti nje reagim ne lidhje me aktet terroriste ku nder te tjera tha: “…Aktet terroriste qe degjojme dhe qe ndodhin ne shume vende te botes nuk kan asnje lidhje me islamin. Shikojme se si ne vende te ndryshme islame dhe jo vetem ndodhin. Shikuam se si ne airoportin e Stambollit se cfare ndodhi. Zoti i shtepise mund tia vendos flaken shtepise se tij? Keshtu pra eshte edhe me islamin. Ska se si islami tia vendosi flaken vetes. Por keto jane akte provokimi. Te gjithe duhet te distancohemi dhe te lusim Zotin per Atedheun tone qe ta ruaj nga akte te tilla.”

05.7.2016

Leave a Reply