Xhemati i Xhamise Puke zhvilloi nje ndeshje me Xhematin e Xhamise Mamurras.

Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit
Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit

Ne kuader te aktiviteteve sportive Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresene Haxhi Sh. Shamia Shkoder me date 06 korrik 2013 u organizua nje ndeshje miqesore mes xhematit te Xhamise Puke dhe xhematit te Xhamise Mamurras.

Ndeshja u zhvillua ne qytetin e Shkodres dhe nen kujdesin e Myftiut Gezim Kopani dhe Adem Shahinit.

Ndeshja perfundoi me rezultatin: Puka 6 – 7 Mamurrasi.

Leave a Reply