Vijon shperndara e shportes se ramazanit per familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e donatoreve ka vijuar shperndarjen e shportes se ramazanit per disa familje ne nevoj ne rrethin e Pukes.
Ndihma ne fjale u mundesua nga Ambasada e Kuvajtit dhe Fondacionit Mirenjohja. Ne shperndarjen e ndihmes mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj Ambasaden e Kuvajtit dhe Fondacionin Mirenjohja per mbeshtetjen e dhene e cila per situaten ku kalon vendi eshte shume e domosdoshme tha Myftiu.

Prill, 2020

1 2 9 IMG-20200505-WA0012 IMG-20200505-WA0021

Leave a Reply