Vijon puna ne xhamin Qerret,

Pas perfundimit te minares se dyte, sot ka filluar puna per doren perfundimtare edhe te kubes se

Xhamia e fshatit Qerret, 6.10.2015
Xhamia e fshatit Qerret, 6.10.2015

xhamise se fshatit Qerret. Paralelisht po punohet ne instalimet elektrike dhe proceseve te vecanta .Po ashtu puna e savatimit brenda xhamise ka filluar.

Date; 06.10.2015

Leave a Reply