Vijojne iftaret ne qytetin e Pukes

Pas disa iftareve te organizuara fale mbeshtetjes se KMSH-se, Shoqates V.H.K Istanbul vjen edhe iftari tjeter dhene nga Feriz Haxhiaj organizuar me 10.07.2015 ne qytetin e Pukes.

Ne kete iftare pervec agjerues pukjan moren pjese dhe nga fshati Kryezi si dhe Fushe-arrezi. Ne iftare na nderuan me pranin e tyre Sait Fishta Liljan Idrizi si dhe dhuruesi i iftarit Feriz Haxhiaj.

Puke 10.07.2015

 

Leave a Reply