Urim me rastin e vitit te ri shkollore

Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani me rastin e fillimit te vitit te ri shkollore para universitare uron te gjithe nxenesit pukjan :

Vit  te mbare dhe te sukseshem. Qofte ky fillim viti, vit i gezuar dhe i mbushur me dije dhe mesime te reja. Urim i veçante shkon per nxenesit e klases se pare, te cilet neser do ulen ne bankat e shkolles.
Puke 15 shtator 2013

Myftiu
Gezim Kopani

Leave a Reply