Thenje Profetike

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

 

“Kush gdhihet i sigurt ne shtepie e tij, i shendosh ne trupin e tij dhe posedon kafshaten e dites, eshte sikur tere dynjane ta kishte ne doren e tij.” ( Tirmidhi)

Leave a Reply