Shtohet numri i te rive qe falin namazin e Teravis

Kete vit muaji ramazan po perjetohet ndryshe ne qytetin e Pukes. Ndryshe nga vitet e tjera kete vit eshte verejtur numer i shtuar i te rive qe falin namazin e teravise ne xhamin e qytetit te Pukes. Po ashtu edhe numri i grave qe falin namazin e teraviz eshte shtuar, gje e cila ka bere qe vendi i grave te jete i pa mjaftueshem. Falja e namazit te travis eshte sunnet i forte dhe eshte namaz qe falet vetem gjate muajit Ramazan.

Puke; ramazan 2019

1 2

Leave a Reply