Shperndahet mish i kurban per dhjetra familjeve ne nevoj

Me rastin e Kurban Bajramit 2019, Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqatave islame dhe jo vetem shperndau mish kurbani per dhjetra familje ne rrethin e Pukes. Shperndarja e mishit te kurbani u be ne gjithe rrethin e Pukes. Organizimi i shperndarjes u be ne bashkepunim mes grupit te punes ngritur per kete rast nga Myftinia Puke dhe shoqatat apo individet dhurues. Me kete rast Myftinia Puke falenderon te gjitha kontributoret te cilet mundesuan dhurimin e mishit te kurbanit ne rrethin e Pukes si dhe grupin e punes.

Puke;  gusht 2019

20190811_190449 20190812_130828 20190812_181817 20190813_132029 121 WhatsApp Image 2019-08-13 at 08.46.18

Leave a Reply