Shperndahen ne qytetin e Fushe Arrezit pakot ushqimore te muajit Ramazan

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul ka organizuar shperndarjen e pakove ushqimore per disa familje20160611_192948 ne nevoje dhe nxenes te Kur’anit te ketij qyteti. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu i Pukes dhe Anetari i Keshillit te Myftinise Puke Basri Selimaj.

Pervec iftarit tradicional qe organizohet ne Puke Shoqata Istanbul ne bashkepunim me Myftinine Puke tashme e ka kthyer ne tradit edhe shperndarjen e ndihmave ushqimore per muajin e Ramazanit.

11.6.2016

20160611_192538 20160611_192836 20160611_193258 20160611_193338 20160611_193353

Leave a Reply