Rrugetimi i revistes “Drita Islame”

Revista “Drita Islame”, Shkurt 2016

Sot, 24 vjet më pas, në numrin total të saj të 397-të dhe të 50-in si revistë, “Drita Islame” është në rrugën e duhur, më profesionale, më e plotë, por me një rrugë të gjatë përpara. Ajo duhet të fitojë rolin e një reviste që të ketë ndikim në zhvillimet e shoqërisë shqiptare.
Deri më sot kemi arritur ta bëjmë pjesë të komunitetit të myslimanëve, në të ardhmen dëshirojmë që ajo të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shqiptarëve.

 

www.dritaislame.al

Leave a Reply