Ramush Haradinaj viziton xhamin dhe trojet e të parëve në fshatin Iballe të Pukës

Xhamia e fshatit Iballe, Pukë

Sot 07 qershor 2022 ish Kryeministri i Kosovës Z. Ramush Haradinaj i shoqëruar nga djali i tij Gjini dhe të tjerë vizitoi fshatin Iballe, vendlindjen e të pareve të tij. Gjatë qendrimit në Iballe ai zgjodhi të vizitonte dhe xhamin e fshatit.

Leave a Reply