Presidenti i Republikes se Shqiperise vlerson pas vdekjes ish Myftiun e Pukes H.Elez Hoxha me titullin “Kalores i Urdherit te Flamurit”

Me date 20 qershor 2021 , ne kuader te akordimit te titullit “Kalores i Urdherit te Flamurit” nga Presidenti i Republikes se Shqiperise dhene ish Myftiut te Pukes H.Elez Hoxha pas vdekjes u promovua me kete rast ne qytetin e Pukes libiri me titull: “Elez Hoxha Misionar i Perjheteshem” me autor Qazim Sheheu. Ne pamundesi per te qene i pranishem ne takim Prof. Xhemal Meçi percolli fjalen pershendetese ne emer te Myftiut Gezim KopaniMe poshte ju paraqesim motivimin e dhenies se titullit “Kalores i Urdherit te Flamurit”

Republka e Shqiperise
Presidenti i Republikes

I jepet

Hafiz Elez Hoxes (Pas Vdekjes)
Titulli “Kalores i Urdherit te Flamurit”

Per kontributin e veçante ne arritjen e unitetit, harmonise nderfetare, puinen e palodhur per emenacipimin e shoqerise pukjane, kontributin e dhene gjate Luftes Nacionalçlirimtare, aftesite e tij intelektuale, drejtuese, vizionin e tij perparimtar dhe demokratike, si dhe prijes fetare e pajtimtar i njohur.

Nr. Dekreti 13039
Tirane, me 19.04.2021

Presidenti i Republikes
Ilir MetaPergatiti
Gezim Kopani

(Myfti i Pukes)

Leave a Reply