Pergjate muajit Ramazan transmetohet Ezani ne Puka Televizion

Njoftohen te gjithe agjeruesit e rrethit Puke se Myftinia Puke mundeson çdo dite ne Puka Televizion transmetimin e Ezanit per agjeruesit e muajit te bekuar te Ramazanit.
Myftinia Puke ju uroj agjerim te lehte dhe te pranuar tek Allahu xh.sh !

Leave a Reply