Perfundon faza e dyte e Xhamise se fshatit Qerret.

Xhamia e fshatit Qerret, 01 nentor 2013
Xhamia e fshatit Qerret, 01 nentor 2013

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar edhe nga disa antare te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke ka inspektuar sot date 01 nentor 2013 punimet ne Xhamin e fshatit Qerret.

Inxhinieri i cili zbaton projektin e Xhamise se fshatit Qerret Hysen Bushi informoi Myftiun mbi ecurin e punimeve. Nder te tjera inxhinieri Hysen Bushi tha:  Prej disa muajsh grupi i punes eshte duke punuar per te bere te mundur perfundimin e fazes se dyte te punimeve. Eshte bere shtrimi me beton i dyshemes, eshte ndertuar soleta dhe muri i kubes.Sot do perfundoj edhe kubeja e xhamise.

Me rastin e perfundimit te fazes se dyte te punimeve te Xhamise se fshatit Qerret ishte i pranishem edhe donatori i Xhamise Sait Fishta. Sait Fishta pasi falenderoi Allahun per kete mundesi qe i ka dhene, informoi Myftiun se vitin e ardhshum do perfundoj edhe faza e trete, ku pjesa me kryesore do jete ndertimi i dy minareve e me pas per te vazhduar me fazat e tjera.

01 nentor 2013

Fotografi shtese

Gjate ndertimit te kubese se Xhamise Qerret
Gjate ndertimit te kubese se Xhamise Qerret

Leave a Reply