Perfundoi kampionati ne Ping Pong.Kampion u shpall Fatjon Mehmeti

Per dy jave Myftinia e rrethit te Pukes organizoi ndeshje ne lojen e Ping Pongut per rinin e xhamise se qytetit te Pukes dhe jo vetem.

Momente nga ndeshjet
Momente nga ndeshjet

Qellimi i ketij aktiviteti eshte aktivizimi i rinis me qellim largimin e tyre nga veset negative si dhe njohja e aftesive personale. Ne naten e pare u regjistruan 30 lojtar . Aktiviteti u ndoq edhe nga Myftiu Gezim Kopani i cili ka mbeshtetur kete aktivitet. Myftiu Gezim Kopani ka theksuar se aktivitet sportive qe Myftinia Puke eshte duke zhvilluar behen me qellim qe rinia te largohen nga rruget negative si dhe te forcojne lidhjet ndermjet njeri-tjerit dhe te afrohen me shume rruges se Zotit me besim dhe respekt ndaj njeri tjetrit.

Ndeshjet u monitoruan nga antari i Keshillit te Myftinise Puke Ylli Hadroj ndersa organizimin e pergjithshem e beri Adrian Delia. Ne naten finale u perballen 3 cifte, ndersa ne lojen tek u zhvilluan shtat ndeshje. Ne finalen e lojes cift u perballen: Ervin Cenaj dhe Fatjon Mehmeti. Kampion u shpall Fatjon Mehmeti. Ne finalen e lojes cift u perballen: Fatjon Mehmeti dhe Erjon Syla kunder Besar Lusha dhe Ervin Cenaj dhe fitues u shpallen: Fatjon Mehmeti dhe Erjon Syla.

Per vendet e pare u shperndan nga nje çertifikate

27 dhjetor 2014

Rezultat e nates se fundit 27.12.2014

Ne cift:

U luajten ndeshjet:
1.Alion Ahmeti
2.Xhenis Mustafa
3.Fatjon Mehmeti
4.Erjon Syla
Futues: Fatjon dhe Erjon (2-1)

1.Besar Lusha
2.Ervin Cenaj
3.Satetin Laci
4.Erin Neziri
Fitues: Lusha Besar dhe Ervin Cenaj (2-0)

Ne finale u perball ky cift

1.Fatjon Mehmeti
2.Erjon Syla
3.Besar Lusha
4.Ervin Cenaj
Fitues: Fatjon dhe Erjon (2-0)

Kampion ne lojen cift u shpallen Erjon Syla dhe Fatjon Mehmeti ndersa vendin e dyte Ervin Cenaj dhe Besar Lusha.

Ne lojen tek u luajten:

1.Erjon Syla
2.Albion Ahmeti
Fitues: Erjoni (2-0)

1.Besar Lusha
2.Berti Delia
Fitues: Besari (2-1)

1.Satetin Laci
2.Mario Osmani
Fitues: Mario (2-1)

1.Ervin Cenaj
2.Erin Neziri
Fitues: Ervini (2-0)

1.Xhenis Mustafa
2.Fatjon Mehmeti
Fitues: Fatjon (2-0)

Fituesit e dal ne lojen tek u perballen keshtu:

1.Erjon Syla
2.Ervin Cenaj
Fitues: Ervini (2-0)

1.Fatjon Mehmeti
2.Mario Osmani
Fitues: Fatjoni (2-0)

Ne finale u perballen

1.Ervin Cenaj
2.Fatjon Mehmeti
Fitues: Fatjon Mehmeti (2-1)

Kampjon ne lojen tek u shpall: Fatjon Mehmeti ndersa ne vendin e dyte Ervin Cenaj.

Leave a Reply