Organizohet iftari i radhes ne qytetin e Pukes

Myftinia Puke e mbeshtetur nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise ka organizuar shtrimin e iftaret te radhe ne qytetin e Pukes. Ne iftar mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe te afert te familjeve te hoxhallareve pukjane te rrethit te Pukes.

Nderkoh Myftinia Puke eshte duke bere organizimin per shtrimin e nje iftari edhe ne qytetin e Fushe Arrezit.

14.06.2016

20160614_205245 20160614_205256 20160614_211132 20160614_211228 20160614_211250 20160614_211746

Leave a Reply