Nxenesit e Mejtepit Fushe Arrez, Qerret dhe Iballe vizit ne xhamin e Pukes

Myftinia Puke ka pritur sot xhamin e Pukes nxenesit e Mejtepit te Xhamise Qerret, nxenesit e Mejtepit Fusha Arrezit dhe nxenesit e Mejtepit te Xhamise Iballe.

Ata u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili u uroj mire se ardhjen ne xhamin e qytetit te Pukes duke ju uruar qendrim te kendshem. Me pas te gjithe nxenesit sebashku kryen faljen e namazit te xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes duke praktikuar keshtu mesimet e marra ne xhami.

Pas vizites ne xhami nxenesit zhvilluan nje vizite ne shkolle muze te Migjenit ne qytetin e Pukes per te vijuar me pas tek xhamia e vjeter e Koder Hanit dhe per tu mbyllur ne fund me nje dreke shtruar nga Myftinia Puke.

Puke 24.03.2017

20170324_125427 20170324_125555(0) 20170324_130126 20170324_130623 20170324_130836 20170324_125825 20170324_142922 20170324_142841 20170324_131649 20170324_131611 20170324_131214

 

Leave a Reply