Njoftim:Me 28.3.2015 ora 12:00 shfaqet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty”

Njoftim:

Ftesa
Ftesa

Me date 28 mars 2015 ora 12:00 ne Pallatin e Kultures Puke, Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Shkoder ju fton te merrni pjese ne aktivitetin artistiko-islame me titull: “Perjetesisht me Ty” kushtuar Profetit te meshires Muhammedit a.s.
Ne kete aktivitet do performojne grupi Artistik i Medresese Shkoder, kengetarja Mukades Canga dhe Selma Bekteshi.
Aktiviteti do pershendetet nga: Myftiu i Pukes Gezim Kopani,Kryetari i Keshillit te Pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise Ylli Gurra, drejtori i Medrese Shkoder Kujtim Dervishi si dhe kreu i Bashkise Puke Beqir Arifaj.
Ju mirepresim!

Leave a Reply