Njoftim: Neser është nata e parë e Mirë Regaib

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 26 janar 2023 eshte nata e pare e mir Regaib. Allahu na mundesofte berjen e puneve te mira dhe na befte banor te xhennetit !

Leave a Reply