Njoftim: Neser dt.23.7.2014 eshte nata e Kadrit.

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman se neser date 23 korrik 2014 pritet te jete nata e bekuar e Kadrit. Allahu xh.sh thote ne Kur’an:
“Ne e zbritem ate Kur’anin ne naten e Kadrit. E çte beri ty te dijsh se ç’eshte nata e Kadrit? Nata e Kadrit eshte me e rendesishme se nje mije muaj! Me lejen e Zotit te tyre ne (ate nate) te zbresin engjejt dhe shpirti (Xhibrili) per secilin çeshtje. Ajo (qe percakton Zoti) eshte paqe deri ne agim te mengjesit.” (El Kader, Kur’an faqja 724)

Leave a Reply