Njoftim: Neser 13.03.2020 nuk do falet namazi i xhumas

Logo

Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke!

Ne zbatim te vendimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, si dhe ne vlersim te situates se re te krijuar nga covid19 te cilin Organizata Boterore e Shendetesise e ka shpallur zyrtarish pandemi , Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes se neser date; 13.03.2020 nuk do te kryhet falja e namazit te xhumase.
Lusim Allahun xh.sh. qe te pranoj lutjet tona e te na ruaj nga çdo e keqe!

Myftiu
Gezim KOPANI

 

Dt. 12.03.2020

Leave a Reply