Njoftim: Myftinia Puke zhvillon per femijet kamping “Luajme dhe Mesojme”

NjoftimPer disa dite Myftinia Puke do organizoj kamping per femijet e qytetit te Pukes. Regjistrimet vijojne deri diten e xhuma date 02 korrik 2021. Pranohen ne kampig femijet nga klasa e 2-te e siper. Gjate zhvillimit te kampingur femijet sipas gjinive do shoqerohen nga kujdestar/e.
Kampingu do zhvillohet ne xhamin e qytetit te Pukes si dhe ne disa vende te tjera ne periferi te qytetit.

Gjate ketyre aktiviteteve do zhvillohet:

1.Mesime mbi besimin islam (1 – 10 min)
2.Argetime te ndryshme si: Futboll, volejboll , lojra shpejtesie etj.
3.Mesim dhe pratikim ne mur mbi alpinizmin
4.Ecje
5.Qerasje etj

Leave a Reply