Njoftim: Me 20 korrik 2021 eshte festa e Kurban Bajramit

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret se: “Me date 20 korrik 2021 eshte festa e Kurban Bajramit”. Ceremonia e faljes se namazit te Kurban Bajramit fillon ne oren 06:10 min.
Kjo feste vjen pas angazhimit te besimtareve ne dhjete ditet e Dhul Hixhes dhe te atyre qe kishin mundesi te kryejnin haxhin.
Kjo eshte festa ku besimtaret pasi ka kryer faljen e namazit te Kurban Bajramit therrin kurban per hir te Allahut xh.sh. duke e ndare ate per familjen, per ndonje te afert dhe per te varferit.

Ju mund te mesoni me shume mbi festen e Kurban Bajramit duke klikuar ketu:

http://myftiniapuke.org/profeti-ismail-a-s-dhe-ndodhia-e-kurbanit/

http://myftiniapuke.org/kurbani-dhe-rregullat-e-tij/

Leave a Reply