Ne keto dite te acarta , Myftinia Puke u gjendet prane dhjetra familjeve ne Puke

Ne keto dite te acarta Myftinia Puke ne bashkepunim me Fondacionin Mirenjohja ju gjend prane disa familjeve duke i ndihmuar me batanije dhe soba. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj donatoret Kuvajtian per ndihmen e dhene.
Puke me; 28 janar 2024

Leave a Reply