Ne kete mot te acart, Myftinia Puke ndihmon dhjetra familje

Pas kerkesave per ndihme te dhjetrave familjeve si pasoj e motit te acarte, 20170120_132840Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise vendosi shkuarjen ne ndihme te dhjetrave familjeve ne nevoj ne rrethin e Pukes.

Nga ndihmat perfituan dhjetra familje te varfra, e ne vecanti te atyre fte cilat si pasoj e motit te ashper kan hasur probleme te serioze.

Ndihmat jane shperndare ne ; Qerret, Dedaj, Puke, Rrape, Hadroj dhe  Fushe Arrez. Sasia e ndihmeve ka qene shume e kufizuar duke pasur parasysh kerkesat dhe nevojat e dhjetrave familjeve ne fshatrat e tjera te rrethit te Pukes.

Ndihmat u mundesuan kryesish nga xhamia Dine Hoxha, Bashkesia Islame e Kosoves dhe Shoqata Perpjekje.

25 janar 2017

20170121_132813 20170120_132856 20170120_133249 20170120_133407 20170121_132657 20170120_132840 20170121_132906 20170121_133218 20170121_152751 20170121_153123 20170121_153219 20170121_153247 20170122_155027 20170123_122527 20170123_123555 20170124_175346_LLS

Leave a Reply