Ndiqni sonte emisionin fetare “Fjale Zemre”I ftuar eshte Imam Gezim Kopani

Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit "Fjale Zemre" me gazetarin Armir Mehaj
Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit “Fjale Zemre” me gazetarin Armir Mehaj

Myftinia Puke ju fton qe ndiqni sonte emisionin fetare islam “Fjale Zemre“. I ftuari i radhes eshte Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani i cili te shtjelloje temen: “Njeriu dhe punet e mira.
Emisioni transmetohet ne Puka televizion sonte ne oren 20:20.Emisioni drejtohet nga gazetari Armir Mehaj.

Shenim: Ky emision zhvillohet ne kuader te muajve te medhej Rexhep, Shaban dhe Ramazan. Emisioni transmetohet ne Puka Televizion cdo te Xhuma ne Puka televizion ora 20:20, emisioni ritrasmetohet cdo dite te shtune ora 17:00.
Emisioni mundesohet nga: Komuniteti Mysliman Myftinia Puke dhe Shoqata Istanbul.

Leave a Reply