Myftiu i Pukes zhvillon takim me rinin ne xhamin e Pukes

Ne kuader te takimeve me xhematin Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar ne xhamin e qytetit te Pukes nje takim me runin e kesaj xhamie ku pas faljes se namazit te akshamit, Myftiu mbajti nje  vaiz per te pranishmit. Ne fjalen e tij Myftiu nder te tjera tha: “Profeti Muhammed a.s. na ka mesuar se tubimet islame jane nje nder miresit ku te gjithe kaplohemi nga Rahmeti i Zotit. Tubime te tilla kan rendesi te vecante pasi bemi me te bashkuar me njeri tjetrin. Ne te gjithe sebashku duhet te punojme per thirrjen bashkemoshatareve tuaj per frekuentimin e xhamis.” Ne fund te takmit te pranishmit shprehen gadishmerin per zhvillimin e takimeve dhe bisedave te tjera.

Nderkohe takime te tjera pritet qe te zhvillohen ne kuader te takimeve me xhematin.

Puke; 21.10.2016

20161022_181154 20161022_181339

Leave a Reply