Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me xhematin e xhamise Iballe.

Sot me date 13 qershor 2015 Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga imami i xhamise Puke Bekim Sokoli zhvilloi nje takim me xhematin e xhamise se fshatit Iballe.

Xhamia Iballe-Puke 13.6.2015
Xhamia Iballe-Puke 13.6.2015

Ky takim u zhvillua ne kuader te muajit te bekuar te Ramazanit ku Myftiu i Pukes Gezim Kopani foli mbi rendesin e muajit te shenjte Ramazan.  Ai ftoi xhematin e xhamise Iballe qe te jene me prane njeri-tjeterin per te forcuar traditen islame.

Ne fund  te takimit u shperndane imsakije si dhe disa literatura te tjera islame.

Iballe-Puke;13.06.2015

 

 

 

 

Leave a Reply