Myftiu i Pukes priti ne takim delegacionin e Bashkesise Islame te Kosoves

Me date; 27 maj 2019 , Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim zyrtare delegacionin e Bashkesise Islame te Repubikes se Kosoves te kryesuar nga Rexhep Luma Zv/Sekretari BIK-ut, Ramadan Shkodra Drejtor i Kultures dhe Veprimtarise Botuese, Bahri Sejdiun Imam ne Xhamin e Madhe te Prishtines dhe Agim Gashi Pergjegjes i literatures.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi i uroj per mireseardhjen tha: “Falenderoj Kryesin e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves , Krye Myftiun Naim ef. Ternava dhe bashkepuntoret e tij te cilet prej vitesh po mbeshtesin dhe bashkepunojne me Myftinine e Pukes. Per kete ne emrin time personal por edhe te Keshillit te Myftinise Puke, te Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe besimtareve mysliman te rrethit Puke tju shpreh falenderimet me te mira per mbeshtetjen qe i jepni rrethit te Pukes, qofte ne aktivitete kulturore por edhe ate sociale. Per kete u jemi mirenjohes, duke shpresuar qe bashkepunimet tona te vijojne edhe ne vazhdim.”

Ndersa ne emer te Bashkesise Islame te Kosoves  foli zv.Sekretari i saj Rexhep Luma i cili tha: “Kryesia e BIK-ut dhe te Myftiut Naim ef. Ternava ka qene e vazhdueshme si dhe do vazhdoje ne te ardhmen pasi bashkepunimi me Myftinin e Pukes tashme jane kthyer ne tradite te pervitshme duke shtruar iftar dhe mbeshtetje te tjera, dhe kete e bejme pasi jemi vellezer mysliman dhe shqiptar dhe e kemi obligim per te qene prane njeri tjeterit.”

 

Leave a Reply