Myftiu i Pukes priti ne nje takim zyrtare Atasheun e Ambasades se Kuvajtit Jaser al Bader

Gjate paradites se sotme 27 maj 2018, Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim Atasheun e Ambasades se Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi Jaser Al Bader. Myftiu pasi i uroj mire se ardhjen falenderoj Shtetin e Kuvajtit dhe popullin e Kuvajtit te cilet prej disa vitesh jane prane dhjetra femiljeve ne zonen e Pukes. Projektet sociale dhe jo vetem jane tregues i vyer ne rritje te bashkepunimeve nder institucionale.

Ne fjalen e tij Atasheu i Ambasades se Kuvajtit ne Tirane Jaser al Bader falenderoj Myftiun e Pukes per bashkepunimin duke shprehur interes per bashkepunime edhe me te tjeshme ne te mire te komunitetit ne zonen e Pukes.

Ne fund Myftiu Gezim Kopani i dorzoi Atasheut nje çertifikate falenderimi per bashkepunimin dhe mbeshtetjen e dhene.

Puke 27 maj 2018

20180527_101100 20180527_101122 20180527_101142

Leave a Reply