Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvillon vizita ne disa shtepi te fshatit Trun

Gjate qendrimit ne fshatin Trun, Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani ka zhvilluar vizite ne disa familje te ketij fshati. Gjate vizitave Myftiu bisedoj mbi vlerat e familjes dhe rendesin e dashurise dhe unitetit ne familje gje e cila vjen duke pasur besim ne Allahun xh.sh. dhe mire edukimin e femijeve.Date: 02 korrik 2021

Leave a Reply