Myftiu i Pukes Gezim Kopani mesazh urimi me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor

Viti i ri shkollor2020

Me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor 2020-2021 Myftiu i Pukes Gezim Kopani nepermjet nje mesazhi ka uruar nxenesit dhe stafin pedagogjik si me poshte vijon:
Te dashur nxenes ! Kam kenaqesin tju uroj vitin e ri shkollor i cili ne krahasim me vitet e tjera eshte i vecante, por lus Allahu xh.sh. tju ruaj dhe tju jape shendet e cdo te mir. Urim i vecante eshte per te gjithe nxenesit e klases se pare te cilet me emocione ulen per here te pare ne bankat e shkolles. Per shkak te kushteve te dikturara kerkohet nje kujdes i vecant qoft nga prinderit, por vecanarisht nga drejtuesit e shkollave dhe ne vecanti mesuesit te cilet po ashtu ne kushte jonormale do arsimojne femijet tane. Nje tjeter urim shkon per te gjith nxenesit e Medreseve te Republikes se Shqiperise.Dhe nje here ne emrin tim personal por dhe ne emer te institucionit uroj te gjithe nxenesit per nje vit te mbar e te sukseshem dhe me shendet!
Myftiu i Pukes
Gezim KOPANI

 

Date; 14.09.2020

Leave a Reply