Myftiu Gezim Kopani takim me besimtare ne Qerret.

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit Myftiu Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim ne fshatin Qerret. Ne kete takim Myftiu foli mbi IMG_2516rendesin qe feja islame i kushton adhurimit ndaj Allahut. Myftiu nder te tjera tha: “…Njeriu me nje pune te mire mund te fitoj kenaqesin e Allahut xh.sh po ashtu edhe me nje pune te keqe mund ta hidheroj Allahut. Prandaj festa e kurban Bajramit eshte nje mundesi e mire qe ti kthehemi Allahut. Ta lusim Allahun cdo moment te jetes sone pasi ai na don dhe prandaj jemi ne kete bote.”

Besimtaret e pranishem shprehen falenderime te vecanta per Sait Fishten i cili po nderton xhamin e ketij fshati duke i kerkuar Myftiut gjetjen e nje imami per mbulimin e sherbimeve fetare ne kete fshat.

03 tetor 2014

IMG_2518 IMG_2521 IMG_2524

Leave a Reply