Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderon donatoret qe mbeshteten Myftinin e Pukes

Ne profilin e tij ne fb Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka publikuar nje status ku ka falenderuar donatoret qe kan mbeshtetur Myftinine e Pukes per gjate muajit Ramazan 2015

FALENDERIM !!!

Tashme jemi ne diten e fundit te muajit te bekuar te Ramazanit, dhe ne kete nate te bekuar te Fiter Bajramit dua te falenderoj dhe te bej me dije te gjithe ato qe mbeshteten Myftinine e Pukes.
Ne fillim dua te falenderoj besimtaret mysliman te rrethit, te cilet kan qene mjaft bashkepunues dhe te gatshem me pjesmarrjen e tyre ne aktivitete te ndryshme qe Myftinia Puke ka realizuar.

Ata qe bene te mundur realizimin nder te tjera te disa aktiviteteve shtese jane:

1.Komuniteti Mysliman i Shqiperise Komuniteti Mysliman Faqja Zyrtare; 2 iftare (90 agjerues),publicitet ne PTV, mundesimin e disa takimeve si ne 1. Iballe, 2.Kryezi, 3.Fushe-arrez, 4.Flet, 5.Sakat dhe 6.Trun.
2.Shoqaten V.H.K. Istanbul Shoqata Istanbul; 2 iftare (100 agjerues) si dhe 80 pako ushqimore,
3.Fondacionin Miresia Korab Kaja; nje iftare (50 agjerues) si dhe 60 pako ushqimore
4.Atasheun ne Ambasaden Kuvajtiane Faisal Al-Baker; 70 pako ushqimore
5.Biznesmenin Feriz Haxhiaj; nje iftare (50 agjerues)
6.Drejtorin e firmes Beralb Huseyin Cetinkaya; nje iftar (60 agjerues)
7.Hoxha Arber dhe Shoqata Bashkësia Kultura Islame Pukë (Faqja zyrtare); nje iftar (50 agjerues)
Fale ketij bashkepunimi Myftinia Pukes gjate muajit Ramazan 2015 ka shperndare mbi 250 pako ushqimore per Jetimet, Para dhe Tetraplegjiket, familjet ne Gjak dhe familjet ne Nevoj.
Keto pako ushqimore u shperndane ne: Puke, Rrape, Fushe-arrez, Kryezi, Iballe, Flet, Xathe, Sakat-Blerim dhe Trun.Ndersa iftaret u organizuan ne Puke, Hadroj dhe Fushe-arrez ku moren pjese mbi 400 agjerues nga Puka,Rrapja, Hadroji, Rrapi, Fushe-arrezi, Micoji, Kryeziu etj.
Po ashtu dua te falenderoj televizionin lokal PTV qe na krijoi mundesin e pasqyrimit te Ezanit per gjate gjithe muajit Ramazan Ramazan Ringaj Armir Mehaj
Si perfundim falenderoj stafin e Myftinise se rrethit Puke per mbeshtetjen e dhene ku permend: Ali Latifi, Basri Selimaj, BEkim SOkoli, Erjon Syla, Hasan Laci, Besnik Lluka etj.
Edhe nje here ne emrin tim personal por edhe te besimtareve te rrethit te Pukes ju shpreh falenderimet me te mira per mbeshtetjen e dhene duke shpresuar ne bashkepunime te tjera!
Gezim Kopani

Leave a Reply