Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera tha:

“…Me falenderu Zotin. Me mendu si me ndihmu te tjeret, si me ken prej atyre qe flasin mir, veprojne mire, por me ken te paster dhe me zemer te paster. Me ken me zemer te madh. Me ken me zemer te cilin Allahu xh.sh. e don me Zemer te sinqert. Thote profeti Muhammedin a.s.; “Kushdo qe agjeron muajin e Ramazanit, me zemer e me shpirt per hirt te Allahut, Allahu xh.sh. ia pranon lutjet dhe ia fshin gjynahet.”

Me pas Pergjegjesia e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani ndaloj ne disa ceshtje islame mbi kryerjen e ibadeteve dhe rregullave te agjerimit te muajit Ramazan.

Ne fund te takimit u shpernda disa literatura islame per te pranishmit.

Qerret me; 18.04.2019

20190418_123023 20190418_123700 20190418_125229 20190418_132312 20190418_132444 20190418_132642 20190418_132824(0)

Leave a Reply