Myftinia Puke zhvillon seminar kushtuar Mejtepeve ne rrethin e Pukes

Me 5 tetor 2019 Myftinia Puke zhvilloj seminari me titull: “Mejtepet, vlere e mesimit Islam” . Aktiviteti filloj me lexim te Kur’anit te bekuar per te vijuar me pas me fjalen pershendetese te Myftiut te Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera tha: “Mesimi i rinis me dije islame duhet te jete primare jo vetem per drejtuesit e fese islame apo fondacioneve por edhe i familjeve islame. Shfrytezoj rastin qe te falenderoj te gjithe familjet qe kan femijet e tyre ne kurset e mesimit islame (Mejtep) ne rrethin e Pukes po ashtu edhe te gjithe ato qe jap kontribut ne kete drejtim.”
Me pas aktiviteti vijoj me kumtesen e imamit te xhamis se fshatit Qerret Shermbado Musteqja per te vijuar me pas me disa diskutime dhe trajtime historike te Mejtepeve ne rrethin e Pukes.
Puke; 5.10.2019

20191005_100247 20191005_100535 20191005_100551 20191005_101202

Leave a Reply