Myftinia Puke zhvillon ne Fushe Arrez simpozium ne kuader te muajve te mire

Ne kuader te muajve te mire, sot 18 mars 2018, Myftinia Puke zhvilloj ne qytetin e Fushe Arrezit nje simpozium me grat myslimane te ketij qyteti me titull “Vlerat e muajve te mire”

Ne kete aktivitet mori pjese Myftiut i Pukes Gezim Kopani, Pergjegjesia e Zyres se Gruas prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise Fatma Karaj dhe Nadia Lika, Kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane pran Myftinise Puke Erjola Kopani, aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane per qytetin e Fushe Arrezit Flutura Dhjaku, Vjollca Selimaj, Lavdije Tafili dhe Antari i Keshillit te Myftinise Puke Basri Selimaj.

Aktiviteti u hap me fjalen hyrse te moderatores Esma Lluka per te vijuar me kumtesen e Pergjegjeses se Zyres se Gruas ne KMSh Fatma Karaj e cila nder te tjera foli mbi vlerat e muajve te mire Rexhep, Shaban dhe Ramazan duke sjell shembuj nga jeta e perditeshme.

Me pas aktiviteti vijoj me kumtesen e Nadia Lika e cila foli mbi rendesit e neteve te mira; Regaib, Miraxh dhe Beraet. Ne emer te Forumit te Gruas Myslimane pran Myftinise Puke foli Erjola Kopani e cila falenderoj grat dhe vjazat e pranishme ne kete simpozium pasi te degjosh per Allahun xh.sh ka sevape te medha.

Ne emer te grave te qytetit te Fushe Arrezit falendroj Flutura Dhjaku e cila shprehu kenaqesin dhe flanderimet per Myftinine e Pukes per organizimin e ketij aktiviteti si dhe per mysafiret e ardhura nga Tirana.

Aktiviteti u mbyll me vaizin e Myftiut te Pukes Gezim Kopani i cili i ftoj degjuesit qe te mos e humbin shpresen tek Allahu xh.sh. Te flasim mire per njerit tjetrin, te bejme lutje per miresin e Allahut xh.sh pasi Allahu xh.sh i do njerezit te cilet bejne lutje dhe dua. Prandaj momentet me te mira jane muajt dhe nentet e mira.

Ne fund te aktivitetit Myftinia Puke shperndau literature si “Drita e Zemres” dhe literature per muajin e Ramazanit.

Fushe Arrez; 18 mars 2018

13 20180318_102315 20180318_102712 20180318_103525 20180318_104742 20180318_110148 20180318_110233 20180318_110403 20180318_110635 20180318_110748 20180318_110825 20180318_110839 20180318_110912

Leave a Reply