Myftinia Puke zhvilloi nje ndeshje vellazerore me Myftinine Shkoder

Me kerkesen e Myftiut te Shkodres Muhamed Sytari , Myftinia Puke pas namazit te akshamit zhvilloi ne qytetin e Shkodres nje ndeshje vellazerore. Qellimi i kesaj ndeshje ishte njohja mes vellezerve mysliman dhe forcimi i bashkepunimit mes tyre. Pjese e ndeshjes ishin edhe dy Myftite ai i Shkodres Muhamed Sytari dhe i Pukes Gezim Kopani. Ndeshja perfundoj me rezultatin 8 me 10 per Myftinine e Shkodres.

IMG_110218.06.2014

Leave a Reply