Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj dhe ato me aftesi ndryshe

Myftinia Puke vijon te ndihmoje me pako ushqimore dhjetra familje ne rrethin e Pukes. Shperndarja e radhes ishte ne qytetin e Pukes ku u ndihmuan familjet qe skan te adhura, jetim si dhe familjet te cilat kan persona me aftesi ndryshe.

Pakot ushqimore u mundesuan nga Fondacioni Deniz Feneri dhe shoqata Perpjekja.

18.06.2016

20160617_172119 20160617_172158 20160617_173747 20160617_174839

Leave a Reply