Myftinia Puke shtron iftarin e pare dhe ndihmon disa familje

Ne saje te bashkepunimit te Myftinise Puke me shoqaten Yardim eli u organizua shtrimi i iftarit te pare per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ne kete iftare mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani, perfaqesues te shoqates Yardim eli Zehra Bajram dhe Tugba Sert ,  aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke etj. Po ashtu ne saj te ketij bashkepunimi u shperndan disa pako me ushqime per disa familje ne qyetin e Pukes, Dedaj, Qerret, Micoj si dhe ne fshatin Trun.

Ramazan 2019

20190510_195454 20190510_200808 20190510_200718

20190508_191310 20190508_191227 20190512_100323 20190509_144127 20190509_173959 20190509_173915

Leave a Reply