Myftinia Puke shtron iftarin e fundit ne qytetin e Pukes

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates “Yardimeli dernegi” ka organizuar shtrimin e iftarit te fundit ne qytetin e Pukes.

Ne kete iftar ishin te ftuar besimtare agjerues ne qytetin e Pukes, te ri dhe te reja. Gjate iftarit Myftiu Gezim Kopani falenderoj shoqaten Yardimeli per iftarin e organizuar per here te pare ne qytetin e Pukes. Tashme Myftinia Puke eshte duke bere mbylljen e aktiviteteve te zhvilluar per gjate gjithe muajit Ramazan ne rrethin e Pukes. Uroj qe agjerimi jone, i juaj te jete i pranuar tek Allahu xh.sh dhe te gjithe sebashku festoshim te gezuar Fiter Bajramin. Ne emer te shoqates Yaredimeli pershendeti Zehra Bayram ku falenderoj Myftinin e Pukes per bashkepunimin duke cilesuar kete si iftar mes vellezerve dhe motrave islame.

Ramazan 2017

IMG-20170622-WA0002 IMG-20170622-WA0006

Leave a Reply