Myftinia Puke shtroj iftar me xhematin e xhamise Puke

Me 17 prill 2023 u shtrua ne qytetin e Pukes nje iftar nga kontributi i vet besimtareve te cilet ju pergjigjen thirrjes se bere para disa ditesh nga Myftiu Gezim Kopani per shtrim iftari. Ne fund te iftarit Myftiu i Pukes pasi uroj me lutje kontribuesit nder te tjera tha: “Ky eshte iftar i veçante, pasi ndodhemi ne ditet e fundit te ramazanit. Ne kete kuader uroj ta gjejme naten e Kadrit me ibadet dhe pune te hajrit! Sebashku duhet te punojme shume me besimtaret tane, te afermit, koleget per ta rrespektuar ashtu sic duhet muajin ramazan dhe naten e Kadrit. Ne menyre te veçante duhet te punojme me ata qe ne momente te caktura marrin flamurin e perfaqesimit tone pa pasur asnje lidhje me ne, duke i vendosur jo pak here besimtaret tane ne situata jo te deshiruara. Siç e dini ne kemi ramazan çdo vit, ndaj dhe respekti duhet te jet i tille. Nga ana tjeter u bej thirrje besimtareve te bashkojne nijetet dhe sadakat siç bem me kete iftar , me qellim realizimin e nijeteve bukur dhe me dijnitet. Uroj qe kjo nisme te vijoj çdo ramazan, ku me kontributet tona te shtrohen iftare dhe te ndihmohen familjet ne nevoj.” Puke, 17 prill 2023

Leave a Reply